Seniorresa 4 augusti till Friibergh GK
Drygt en månad kvar till årets seniorresa. Det finns gott om plats kvar. Läs nedan hur du kan anmäla dig.
Bertil Sköld
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sommarens seniorresa går till Friiberghs GK, som ligger vid Mälaren ca 45 minuters bilfärd från SoGK, fredagen 4 augusti. Seniorkommittén besökte i fredags 26/5 golfklubben för inspektera bana och restaurang. Både bana och krögare fick väl godkänt.

Banan som har 6 st par-3, 7 st par-4 och 5 st par-5 är mycket omväxlande. Några hål blir säkert enklare vid andra försöket. Golfhäftet gäller så ett extra besök under sommaren kanske kan bättra oddsen för succé.

I år har du tre alternativa paket att välja mellan:
  1. Enbart spel - 400:-
  2. Spel plus lunch - 520:-
  3. Kaffe/te/smörgås, spel plus lunch 580:-

Vid anmälan anger du som svar på "Meddelande till klubben.." vilket alternativ (alt1, alt2, alt3) du önskar och om du behöver golfbil.

Vi räknar med tillräckligt deltagande för att vi skall kunna utnyttja kanonstart.

För vår och klubbens planering är det bra med tidig anmälan. Använd bifogad länk för att komma till Min Golf för anmälan. Ange alt enligt ovan.

Hoppas att vi ses på Friibergh i början av augusti!

Bertil Sköld för Senior & Regelkommittén
  Anmälan till Seniorresan 4/8