Studio & Verkstad

Studio & verkstad

Traditionellt hantverk och marknadens bästa utrustning för svinganalys.

I vår studio arbetar vi med TrackMan och Flightscope marknadens mest avancerade analysverktyg. Vi har också tillgång till många olika träningshjälpmedel.

I samma lokal som studion ligger vår verkstad där vi reparerar klubbor och byter grepp. Vi justerar loft och lie på järnklubbor och modifierar wedgar och putters.

I vår studio jobbar vi med Trackman och Flightscope som är fantastiska verktyg när det gäller att prova ut utrustning. Dessa dopplerradars mäter bollens flykt och klubbhuvudets position i träffögonblicket och får där fram en massa parametrar som exempelvis klubbhuvudets hastighet, spin, bollens hastighet, infallsvinkel, svingspår m.m.

Vi jobbar bland annat med följande klubbleverantörer:
 - Callaway
 - Cobra
 - Ping
 - Titleist 

Under lektionsgivning är den också ett perfekt hjälpmedel och inte minst för att kunna se hur svingen utvecklas och för att kunna få feedback på ett bra sätt. Vi har också tillgång till många träningshjälpmedel och vi filmar våra elever då det behövs.

För finslipning och utprovning av putter så använder vi oss av vår putter fitting klubba samt av vissa andra tekniska hjälpmedel.

I angränsning till vår studio har vi också en verkstad där vi byter grepp och skaft samt justerar/kontrollerar klubbornas loft och lie. 

Prislista verkstad 

Vi gör alla reparationer och skaftbyten.
Kontakta shopen för prislista!

Grepp från 99 kr inkl. arbete

Lamkin, Golfpride, Pure, Superstroke, Winn m.m.

Loft / Lie
50 kr / klubba

Limning av klubbhuvud
150 kr

Förlängning / kapning av klubba
200 kr / 75 kr

Har du egna grepp så tar vi 50 kr per påsättning