OM SOLLENTUNA GOLFKLUBB

I en naturskön miljö, strax norr om Stockholm ligger Sollentuna Golfklubb. En familjeklubb med den rätta känslan för både stora som små. Med en ständig utveckling håller klubben idag hög klass, och strävar alltid efter att bli ännu lite bättre. För oss är klubbkänsla och personlig service något vi brinner för, och vill att våra medlemmar och gäster ska känna sig väl omhändertagna.

Sollentuna Golfklubb - En idrottsförening som bedriver verksamheten i en positiv idrottsanda under mottot "idrott för alla på alla nivåer"

SoGK bildades 1967 och är en golfbana som ligger på historisk mark i den så kallade Ravansdalen i norra Sollentuna. Banansläge och goda kvalité gör den till en av Stockholms mest populära och välbesökta bana Och ligger drygt 2 mil från både Arlanda och centrala Stockholm.

KLUBBENS 18-HÅLSBANA

Medelsvår parkbana som ligger i natur skön miljö. Konstruerad av banarkitekten Nils Sköld. Golfbanan är 6246 meter lång från tee 62. 5913 meter från tee 59, 4934 meter från tee 49 och 4250 från tee 43.

KLUBBENS 6-HÅLSBANA
Sollentuna GK förfogar över en 6-hålsövningsbana belägen väster om hål 6. Övningsbanan används bland annat av vår Juniorsektion för att öva de allra yngsta.

MEDLEMSKAP
Är du intresserad av medlemskap så kontakta gärna oss på kansliet så berättar vi mer om hur det är att vara medlem på Sollentuna Golfklubb, samt vilka olika medlemskap vi kan erbjuda.

TRÄNING
Vi har ett brett lektionsutbud och våra tränare gör vad dom kan för att göra dig till en bättre golfspelare, från nybörjare till Tour-elit. På klubben finns goda träningsmöjligheter med en drivingrange, ett inspels- närspelsområden och två puttinggreener.

SHOP/CUSTOM FITTING
Klubben driver shopen i egen regi, samt samarbetar med Golfstore. Hos oss kan du hittar du det mesta i golfväg. Allt från snygga kläder och skor, till skräddarsydda klubbor utefter ditt behov med hjälp av TrackMan och Flightscope.

KONFERENS OCH RESTAURANG
Här kan du kombinera konferens med god mat i vår trevliga restaurang. Restaurangen som drivs av Ulf & Lena serverar allt från en vällagad dagens lunch till a la carte och festmåltider.

FÖRETAG OCH REKLAMPAKET
Hos oss finns många olika alternativ och vi skräddarsyr gärna utefter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.