Städdag 1 april.
Lördagen den 1 april har vi städdag på Sollentuna Golfklubb! Vi hoppas att så många som möjligt har möjlighet att vara med och göra golfbana och klubbhusområde fint inför kommande säsong.

Tid: 09:00-12:00 Städdagen avslutas med korv och kaffe vid klubbhuset.

Om du vill och kan så har klubben ett infomöte gällande Vision SoGK i klubbhuset från 13:00. Separat anmälan längre ned. Alla medlemmar som deltar på städdagen erhåller en greenfeebiljett giltig under säsongen 2023.

  Anmälan städdag 1 april>>>  
 
Infomöte Vision SoGK 1 april
Lördagen den 1 april klockan 13:00 har vi ett nytt infomöte gällande Vision Sollentuna Golfklubb.

Till kommande årsmöte kommer det att läggas fram förslag gällande konvertering av våra medlemslån till spelrätter samt en stor investering i renovering och utbyggnad av befintligt klubbhus.

Vill du ha mer info eller har frågor kring klubbens vision? Då ska du anmäla dig till detta infomöte som kommer vara i klubbens konferensrum lördag 1 april 13:00-14:30.

Infomötet är samma dag som klubbens städdag. Du väljer själv om du vill vara med på båda aktivitererna eller bara den ena?

  Anmälan Infomöte 1 april >>>  
 
Vi söker funktionärer till golfens SM-vecka!
Sollentuna GK har fått förtroendet att vara en av arrangörsklubbarna av SM-veckan 2023 som Stockholms Golfförbund arrangerar. Vi ansvarar för klassen Äkta makar/Sambo 120+, en partävling (foursome) där bägge spelarna måste vara minst 60 år och som spelas 1-2 juli i år.

Tävlingen är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra vår fina bana och visa att vi som klubb klarar av att arrangera topptävlingar. Vi siktar på att erbjuda ett förstklassigt arrangemang som ska uppskattas av spelare och publik. För att vi ska lyckas behöver vi dock hjälp av flera frivilliga funktionärer som kan ställa upp ett antal timmar under dessa dagar. Vi hoppas därför att så många som möjligt av er anmäler er som funktionärer till denna adress: smveckan2023@sollentunagk.se

Senast den 19 mars hoppas vi ha era anmälningar! Om du har någon speciell kompetens eller intresse så ange gärna det i anmälan! Eventuella frågor ställs till samma mailadress.

Vi siktar på att ha ett informationsmöte för alla inblandade funktionärer på kvällen den 22:a mars i klubbhuset.