Nyhetsbrev nr 6 2023
Hej alla medlemmar!

Efter en ovanligt trög vår så är nu golfsäsongen riktigt nära! Idag var vår banpersonal ute och klippte greenerna för första gången i år. Vi behöver nu arbeta mer med banan innan vi kan öppna, men räkna med ca två veckor till banöppning från nu.

Perfekt tillfälle nu att besöka driving rangen och få igång svingen igen! Nu på lördag 15 april byter vi till nya rangemattor. De nya rangemattorna har endast hål för gummipeg/plastpeg som du köper via golfshopen. Rangemattor med skåror för träpeg skapar en väldigt skräpig miljö med sönderslagna peggar som vi nu vill få bort.

Säsongens första tävling kommer vara en 4-manna Texas Scramble söndag den 7 maj som arrangeras ihop med klubbens nya företagspartner Volkswagen Bredden. Du anmäler ett helt lag vid anmälan. 150 kr/person i startavgift inklusive lunch. Anmälan via Min Golf.

Passa också på att se över utrustningen nu inför säsongsstart. Vi har massor med nyheter i shopen, bla golfklubbor, bagar, skor och golfbollar! Du vet väl om att vi också hjälper dig med att greppa om klubbor? Nu till helgen 15-16 april har vi Grand Opening i shopen, se nedan...

Vår krögare Diana har behov av mer personal inför säsongen, hon söker både kock och servispersonal. Ansökan skickas till diana@restaurangsgk.se.

Mvh Claes Berfeld
Klubbchef Sollentuna Golfklubb


Grand Opening i golfshopen 15-16 april - 20% rabatt på kläder och skor!
Helgen 15-16 juli har vi Grand Opening i golfshopen! Shopen är laddad med vårens alla nyheter, och vi kommer denna helg lämna 20% rabatt på alla kläder och skor.

Golfshopen hålls öppen 10:00-15:00 både lördag 15 april samt söndag 16 april. Välkomna!

Boka lektion med våra duktiga tränare!
Välkommen att boka golflektioner med våra PGA-tränare Niclas Björnsson eller Craig Wilson! Du bokar enkelt via klubbens hemsida!  Boka golflektion >>>  
 
Kampanj på Titleist logobollar!
Passa på att beställ dina logobollar så att du har dom i god tid till säsongsstart!

Just nu har vi en kampanj på Titleist logobollar fram till 30 april 2023.

För beställning:
claes@sollentunagk.se
070-2336550

Logobollar2023 | (pdf) | 1,5 MB